donderdag 31 maart 2016

Met de billen bloot

Het gaat beginnen en om te weten wat ik ga bereiken in de komende weken moet ik de huidige situatie meten. Door verschillende tests en metingen weet ik hoe het nu met me gaat en vervolgens kijk ik over een paar maanden hoe die cijfers zijn veranderd. Ik heb metingen gedaan die ik thuis uit kan voeren zodat ik ze over een poos makkelijk weer kan doen.

Leeftijd: 16 jaar
Lengte: 168 cm
Gewicht: 61 kg
BMI: 21,6
Omtrek heupen: 89,5 cm
Omtrek Borsten:

Momenteel doe ik niet veel aan sport. Ik volg een uurtje per week moderne dans en ik heb twee uur in de week gym. Verder fiets ik naar school, dansles, de stad en af en toe naar mijn vriend die in Bunde woont. Alles bij elkaar is dat niet veel beweging en kun je het bijna niet als sport tellen.

Ik ben geen grote eter. Ik schep maar een keer op bij het avondeten en op school heb ik genoeg aan twee boterhammen en wat fruit. 's Ochtends eet ik twee geroosterde boterhammen met olijfolie en drink ik een glas melk. Als ik thuis kom van school eet ik een boterham, een koekje, yoghurt met cruesli of wat er dan ook in huis is. Helaas kamp ik met een serieuze chocolade verslaving. Melk chocolade kunnen wij niet in huis hebben want dan is het in een dag gewoon op. Bij chocola ken ik mijn eigen grenzen niet. Als we met vrienden naar de ah gaan dan kopen we allemaal lekkers en dan stoppen we niet met eten tot het allemaal op is.

Slapen doe ik goed, lang en aan een stuk door. Ik probeer tussen 10 en 11 in bed te liggen en te gaan slapen. Ik sta altijd rond half 8 op. Dan heb ik meestal 9 uur achter elkaar aan een stuk geslapen.

Zoals iedereen heb ik een smartphone, een iPhone met allemaal leuke appjes die erg verslavend zijn. Tot grote ergernis van mijn vader en vriend ben ook ik een enthousiast telefoon gebruiker en kan ik mijn tijd geweldig verdoen met instagram en Facebook. 's Avonds is nog even whatsappen met mijn vriend en vrienden heel gemakkelijk en daardoor wordt het nog wel eens 12 uur. Ook netflix heeft invloed op mijn slaappatroon en misschien wel mentale gezondheid. Minimaal 1 aflevering van een serie per dag gaat er wel doorheen, als het al niet meer is.

Dit is de huidige situatie en ik ga met de billen bloot. Over een paar maanden kijk ik opnieuw en hoop ik verandering te zien, te voelen en op te kunnen schrijven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten